cartridge

Cartridges zijn een flinke kostenpost

Als je een nieuwe printer met cartridges koopt ben je daar meestal niet zo vreselijk veel geld voor kwijt. Maar die cartridges zijn leeg voordat je er erg in hebt. Als je bij de officiële dealer een nieuwe inktcartridge wilt kopen moet je diep in de buidel tasten, want die zijn niet goedkoop. Bij printerinktshop.nl is daar een oplossing voor bedacht. Er is een netwerk opgezet waarmee lege cartridges worden verzameld en die worden gevuld met een eigen inkt. De inkt is kwalitatief even goed als de originele. Maar de cartridges zijn veel goedkoper dan de nieuwe die je bij de dealer koopt.

Besparen op het duurste onderdeel

cartridge

Bijna elk model printer heeft een eigen type inktcartridge. Dat onderdeel bepaalt voor het grootste deel hoe goed de afdrukkwaliteit van de printer is. Er zit dus heel veel technologie in de cartridges, waardoor het erg dure onderdelen zijn. Het is jammer om zo’n onderdeel weg te gooien als de inkt op is. Lege cartridges kunnen uitstekend opnieuw worden gevuld met inkt. Door die dure onderdelen te hergebruiken betaal je er een veel lagere prijs voor. Printerinktshop.nl doet dus eigenlijk op een heel intelligente manier aan recycling.

cartridge

Inkt voor jouw printer zoeken

In de loop der jaren zijn er zo  enorm veel modellen printers met elk hun eigen inktcartridge verschenen, dat het behoorlijk lastig kan zijn op het juiste model cartridge voor jouw printer te vinden. Om je daarbij te helpen heeft printerinktshop.nl op de site een tool geplaatst waarmee je eenvoudig de juiste inktvulling voor jouw printer kunt vinden. In die tool zijn de printers van de bekendste vier merken printerfabrikanten opgenomen. Dat zijn Brother, Epson, Canon en HP. Als je zo’n printer hebt kun je met inkt van printerinktshop.nl blijven printen voor een redelijke prijs.